Om oss

One Click Media AS tilbyr en rekke produkter og tjenester til å passe budsjetter og ambisjoner for bedrifter av alle størrelser. Våre viktigste tjenester er konsentrert i to områder: god standard og konkurransedyktige priser. Vårt team har mange års erfaring med å tilby vellykkede markedsføringsløsninger til bedrifter i alle størrelser- og på tvers av alle bransjer. Personene bak selskapet, har tidligere levert løsninger nasjonalt til selskaper som Tryg, Vital, Norsk Tipping og NAV, samt internasjonalt, til selskaper som Coca-Cola, Mercedes-Benz og Hotels.com.

One Click Media websider

Bygget på bransjeledende teknologi lager vi nettsteder som er raske, moderne og svært profesjonelle. Nettsidene er enkle å vedlikeholde og optimalisert for å skape høye treff i alle de ledende søkemotorene. Websidene er bygget ved hjelp av et modulsystem, som tillater bedriftene å legge til funksjoner til deres hjemmeside i eget tempo.

One Click Media markedsføring

Et moderne og tidsriktig nettsted er en god start, men vises den høyt i søkemotorer og sosiale medier vil du oppleve den sanne verdien av å ha en hjemmeside. One Click Media tilbyr en rekke løsninger med rimelige priser på alle tjenester, og garanterer god avkastning på investeringen.

Filosofi

One Click Media`s filosofi er å levere hjemmesider av meget høy kvalitet til konkurrerende priser. En stor andel av våre oppdrag kommer fra den positive jungeltelegrafen, våre allerede eksisterende kunder. Vi anser dette som et tegn på at vi gjør det riktig, og at vi tilbyr et høyt servicenivå og god kundeservice, noe som også er sentralt i vår forretningsfilosofi.

Suksess- eller pengene tilbake

Personene bak One Click Media har mange års erfaring innen online markedsføring og webdesign og har jobbet med noen av de ledende merkene i Norge og resten av verden. Vårt omdømme betyr mye for oss, som er grunnen til at vi kan gi en 100% “pengene tilbake-garanti” på alle våre nettsteder og markedsføringløsninger.

Ta kontakt

Er du interessert i noen av våre produkter, tar vi gjerne en prat med deg. Ta kontakt via skjemaet under, så blir du oppringt av en av våre medarbeidere.

Ønsker du svar direkte, kan du ringe mellom 08.30-16.00 på      tlf  +47 53 00 26 80